KAUNISHEHKU
KAUNEUTTA JA HYVINVOINTIA

JALKAHOIDOT

Jalkaterapeutti Milja tekee niin tavalliset jalkahoidot kuin vaativammatkin jalat. Valikoimiin kuuluu myös hemmottelevia hoitoja sekä koti- ja laitoskäynnit. Hoitolalla myynnissä laadukkaat jalkavoiteet, sekä muita hoitotuotteita jalkojen terveyden ylläpitämiseen.

Oletko jo huomannut, että hoitolassa voit käyttää nyt myös Epassia jalkahoitojen maksamiseen!


Jalkahoito

sis. kylvetys, kynsien hoito, kovettumien ja känsien hoito, halutessasi kynsien lakkaus, rasvaus sekä kotihoito-ohjeet.

56€ / eläkeläiset 48€

Hemmotteleva SPA-jalkahoito

sis. perusjalkahoidon lisäksi jalkaterien kuorinta ja naamio, sekä pidempi jalkahieronta.

65€

Jalkojenhoito 45min + kestolakkaus


70€

Hemmotteleva SPA-jalkahoito + kestolakkaus


84€

Varpaankynsien kestolakkaus


45€

Varpaankynsien leikkaus


28€

Jalkahoito kotikäyntinä


alk. 60€

Syylänhoito ensikäynti / jatkokäynti


48€ / 38€

Kuperan kynnen oikaisuhoito ensikäynti / jatkokäynti


60€ / 53€

Lasten jalkahoito


25€

Parafiinihoito jalkahoidon yhteydessä

Paikallinen lämpöhoito, joka syväkosteuttaa ja hoitaa ihoa, rentouttaa jännittyneitä lihaksia sekä vilkastuttaa verenkiertoa.

15€


Syylänhoito Verrutop-menetelmällä:

Hoitolassa käytämme syylänhoitoon Verrutoppia, tämä on tehokas, tarkka ja turvallinen hoito menetelmä vain ammattikäyttöön. Verrutop® on hyvin siedetty, ulkoiseen käyttöön tarkoitettu syylienhoitoliuos, joka vaikuttaa ainoastaan syyläkudoksessa.


Tyypillisesti tavallisten syylien poistossa vaaditaan 1-3 hoitokertaa ja vaikeiden syylien poistossa 1-5 kertaa. Syylän poistumiseen vaikuttaa syylän koko ja aika, jonka syylä on ollut iholla. Mitä ”vanhempi” syylä, sitä pidemmät juuret sillä on. Hoitokertojen määrä on siten yksilöllinen.


Kuperanrankynnen oikaisuhoito:

Podofix-menetelmä on kivuton ja tehokas hoito sisäänpäin kasvaneen kynnen oikomiseen ja kynnenreunan nostamiseen, sekä ohjaamaan kynnen kasvua oikeaan suuntaan. Oikaisuhoitoa ei voida toteuttaa, jos kynnessä on kynsisientä, tai kynsipatja ei ole terve.


Toimenpide on helppo, tehokas ja kivuton toteuttaa.  Muoviliuska liimataan kynnen päälle ja kiristetään jousta sen sisällä, jolloin vaikutus alkaa heti. Hoitoa suositellaan jatkettavaksi säännöllisesti n. 6 kuukautta.Yksilölliset ortoosit:

Silikonisilla varvasortooseilla voidaan korjata varpaiden asentoa ja suojata ihoa. Ortoosit on valmistettu yksilöllisesti. Silikoni on materiaalina kestävä, pehmeä ja hygieninen.
Yksilölliset ortoosit alkaen 15€ + hoitoaika