KAUNISHEHKU
KAUNEUTTA JA HYVINVOINTIA

HOITOLA

Tunnelmallinen hoitolamme sijaitsee Oitissa, Hausjärvellä. Hoitolan edessä on hyvin parkkitilaa, ja juna-asemakin on vain n. 400 metrin kävelymatkan päässä. 

Hoitolan ovet avataan pääsääntöisesti noin 15 minuuttia ennen päivän ensimmäistä asiakasta. Hoitolalta löytyy pieni odotustila, joka on vapaasti käytössäsi. Toivomme kuitenkin, että saavut ajallesi täsmällisesti, vain hetkeä ennen aikasi alkamista. 

Huomioithan myös, että hoitohuoneet eivät ole äänieristettyjä, ja tiloissamme saattaa olla samanaikaisesti useampi työntekijä asiakkaineen. Toivomme, että kaikki pääsevät halutessaan rentoutumaan hoidoissaan, joten kunnioitetaan työrauhaa sekä muita asiakkaita. Mikäli haluat varmistaa itsellesi rauhallisen ja hiljaisen käynnin, otathan yhteyttä viestitse, niin katsotaan sopiva aika, jolloin muita asiakkaita ei ole paikalla!

Osoite: Vaahteratie 13 L6, 12100 Oitti


AJANVARAUS & PERUUTUSEHDOT

Varaathan omat aikasi hyvissä ajoin, jotta saat haluamasi palvelun varmasti silloin, kun sitä eniten tarvitset. Ennakoimalla aikojen varaamisen, pystymme myös helpommin joustamaan esimerkiksi ilta-aikojen kanssa. 

Varaus onnistuu kätevästi nettiajanvarauksen kautta. Voit myös soittaa, laittaa viestiä tai tulla käymään hoitolalla. 

Varaamalla ajan hyväksyt myös peruutusehtomme. Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. 

Peruutuksen voit tehdä ottamalla yhteyttä henkilökuntaan puhelinnumerolla tai sähköpostitse, tai varauksen yhteydessä tulleen sähköpostin kautta peruutuslinkillä.


NETTIAJANVARAUS 24/7LAHJAKORTIT & ePASSI

Meiltä saat myös lahjakortit valitsemallasi summalla tai tiettyyn palveluun. Voit noutaa lahjakortin hoitolalta, tai tilata verkosta: https://timma.fi/giftcard/kaunishehku

  • Lahjakortit ovat pääsääntöisesti voimassa 6kk. Mikäli lahjakortin arvo on 200€ tai yli, on kortti voimassa 12kk. 
  • Lahjakortti tulee olla mukana sen lunastamiseksi
  • Lahjakortti on käytettävä ennen sen voimassaoloajan umpeutumista. 
  • Kadonnutta tai vanhentunutta lahjakorttia ei hyvitetä


Hoitolalla on käytössä myös ePassi! 

ePassi on työnantajan tarjoama henkilöstöetu, jolla voit kustantaa mm. erilaisia terveyspalveluita. Meillä voit maksaa ePassilla jalkojenhoidot sekä hieronnat.