KAUNISHEHKU
KAUNEUTTA JA HYVINVOINTIA

KASVOHOIDOT

Valikoimastamme löydät perinteiset kasvohoidot, hemmottelevat hoidot sekä tehokkaammat laitehoidot. Jokainen hoito toteutetaan asiakkaan ihon tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 Kasvohoidoissa käytämme kreikkalaista Juliette Armand - ihonhoitosarjaa, sekä ranskalaista Payot-ihonhoitosarjaa, joiden kotihoitotuotteita meiltä löytyy myös myynnistä.Basic - peruskasvohoito

 

sis. Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, seerumi, naamio ja hoitovoide

 

83€

Detox - epäpuhtaan ihon kasvohoito

sis. Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja hoitovoide

62€

Timanttihionta

Tehokas, mutta hellävarainen laitteella tehtävä ihon kuorinta. Voidaan yhdistää myös toiseen hoitoon (+28€)  Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, seerumi, naamio ja hoitovoide

58€

UUTUUS!

Deluxe - täydellinen kasvohoito

sis. Pintapuhdistus,  timanttihionta, kasvojen höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio & silmänympärysnaamio, hieronta (sis. gua sha -hierontaa), seerumi ja hoitovoiteet.

99€

Timanttihionta + LED-valohoito

sis. alkupuhdistus, timanttihionta, naamio, LED-valohoito ja hoitovoide

78€

Hydrafacial Signature - kasvohoito

sis. kuorinta, ihohuokosten puhdistus ja tehoaineiden imeytys

97€

Hydrafacial Clarifying - syväpuhdistava kasvohoito

sis. kuorinta, happokuorinta, ihohuokosten puhdistus, LED-valohoito ja tehoaineiden imetytys

137€

Hydrafacial Age Refinement - kasvohoito aikuiselle iholle

sis. kuorinta, happokuorinta, ihohuokosten puhdistus, valitsemasi tehoampulli, LED-valohoito ja tehoaineiden imetytys

167€Hydrafacial - mikä se on?

HydraFacial™ on  ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia,  joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset valko -ja mustapäistä ja imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekylaarisessa muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Menetelmä on kehittyneempi versio ihon kuorinnoista ja kasvohoidoista.

Laitteessa on tehokas alipaineimu, jonka avulla imetään ihosta kerääntynyt meikki, kuollut ihosolukko, lika, ihon eritteet, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön.

HydraFacial™ -hoitojen tehokkuus piilee sen patentoiduissa HydroPeel™ -hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa hoidon tehokkuuden. Kertakäyttöisten HydroPeel™ -hoitokärkien ansiosta hoito on hygieeninen, sillä jokaiseen hoitoon vaihdetaan omat hoitokärkensä.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle. Laitteella voidaan hoitaa epäpuhdasta ja tukkoista ihoa, juonteita, hienoja pintaryppyjä, kiinteytystä ja kirkastusta kaipaavaa ihoa sekä pigmenttimuutoksia.


Milloin Hydrafacial -hoitoa ei voida tehdä?

Hoitoa ei suositella:

  • Raskaana oleville tai imettäville. 
  • Jos sinulla on aktiivinen herpes, psoriasis, tarttuva ihosairaus, vaikea/aktiivinen akne, ekseema, tyypin 1 diabetes tai HIV
  •  Jos sinulla on viimeisen vuoden sisällä ollut aknelääkitys tai muu ihoon vaikuttava lääkitys. 
  • Jos hoidettavalle alueelle on kahden viikon sisällä tehty karvanpoistoja, voimakkaita kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja tai jos iho on palanut auringossa. 
  • Lisäoptiona käytettävän LED -valohoidon esteenä ovat valolle herkistyvä lääkitys ja epilepsia.