kAUNISHEHKU

HYVINVOINTIA JA KAUNEUTTA

KESTOPIGMENTOINNIT

Kestopigmentointia kulmiin karvatekniikalla, jossa jokainen karva piirretään kulmiin erikseen. Tällöin voi tehdä kokonaan uudet kulmat, tai täydentää kulmia, jolloin saadaan todella luonnollinen lopputulos aikaiseksi.


Kestopigmentointia kulmiin sumutekniikalla, hellävarainen ja kevyt pigmnetointi. Sopii kaikille ihotyypeille myös rasvaiselle iholle. Lopputuloksena tulee luonnollinen ja pehmeä. Puuterimainen lopputulos.

 • Kestopigmentoinnit kulmiin

 • Kulmien kestopigmentointi (sis  täytekerran 1-2 kk sisällä) 350e


 • Kulmat sekä perus eyelinerit yhteishintaan 550e, 

Hintoihin kuuluu täydennyskerta 1-2 kuukauden päästä, jolloin viimeistelemme kulmat ja rajaukset


 • 3. täydennyskerta 70-100e riippuen kuinka paljon täydennystä alue vaatii. Oma tekemät pigmentoinnit. Mikäli haluat vahvennusta muualla tehtyihin, katsomme ne aina tapauskohtaisesti. En osaa sanoa vahvistukselle hintaa ilman että näen vanhan pigmentoinnin ensin.

Kun haluat luonnolliset kulmat ja helpotusta arjessa. Olet aina huolitellun näköinen.


Kun tulet kestopigmentointiin, on hyvä välttää kahvia, teetä, tupakkaa tai muuta verenkiertoa edistäviä aineita. Pigmentoinnit jälkeen 10 päivän ajan kestopigmentointi aluetta ei saa kastella eikä pestä. Pigmentoinnissa väri tasoittuu ja vaalenee 2-3 astetta tulevien viikkojen aikana, täydennyskerran jälkeen vasta näkee lopullisen lopputuloksen.

 

 

TAFFY laitteen yksinkertaisuus herättää asiakkaiten keskuudessa ihmetystä ja uteliaisuutta. Asiakkaamme ihastelevat kulmakarvojen ja silmien rajauksien täydellistä muotoa. Monet asiakkaamme, katsoessaan TAFFYa hoidon aikana, kysyvät usein: "Missä on johto? Onko tällä laitteella laturi? Missä?".
Niin, TAFFY on pelkästään käsilaite, jota ei tarvitse ladata sähköllä, ja sen ainoana moottorina toimii koulutetun, TAFFY Sertifikaatin saaneen kosmetologin käsi.

TAFFY laitteella aikaansaatu karvan muoto ja tuloksena uudet kulmakarvat, tihennetyt tai muotoillut – lopputulos uskomattoman realistinen. Monet naiset ihmettelevät esitteestämme tai netistä löytyviä kuvia ja soittavat perään, kysyäkseen niiden todenperäisyyttä.

Kuva: Ennen pigmentointia- keskimmäinen huhtikuussa -16 juuri tehtynä- oikealla tammikuun alussa -17Useat asiakkaamme kysyvät TAFFY menetelmän kestopigmentoinnin kestävyyttä. 
Kestopigmentointimme kestää noin 3 vuotta.Väriaineet, jotka tarjoamme, ja joita olemme käyttäneet jo yli 10 vuotta, täyttävät kaikki EU:n vaatimat laatusertifikaatit. Yleisesti ottaen kestopigmentoinnin kestävyyteen vaikuttavat monet tekijät, käytetystä menetelmästä huolimatta.

TAFFY menetelmä on lähes kivuton ja niin hellä, että jopa heti hoidon jälkeen iholla ei esiinny kiristystä eikä turvotusta. Muutama päivä hoidon jälkeen iho saattaa tasaisesti hilseillä, kun toisilla menetelmillä iholle tulee tummempia ja vaaleampia läiskiä.


Labina kestopigmentointi silmien rajauksiin

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla kestopigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä. Ennen pigmentointiin menoa kannattaakin tutustua kestopigmentoijan edellisiin kestopigmentointitöihin, jotta tiedät mitä odottaa.

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä. Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvä lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden kahden kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta, ja se kuuluu yleensä kestopigmentoinnin kokonaishintaan. Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään. Kestopigmentointi ei vaadi erityistä hoitoa pigmentoidun alueen parannuttua. Käsittelyn jälkeen pigmentoiduissa kohdissa saattaa ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä, turvotusta ja rupea. Meikkausta tulisi välttää ensimmäisinä pigmentoinnin jälkeisinä päivinä. Viikon ajan on lisäksi syytä välttää aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua.

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla:

 

 • puudutusaineallergia

 • sokeritauti

 • verenohennuslääkitys

 • verenvuotoitauti

 • Raskaus ja imetys (Itse pigmentoinnin teko on turvallista ja tuotteet joita käytetään ovat turvallisia, mutta jos alue tulehtuu voi tulehdus siirtyä sikiöön tai imetyksen välityksellä lapseen.)

 •  flunssa tai muu tulehdus

 •  herpes

 • hiv

 •  hepatiitti

 •  keloidi(taipumus arpikudoksen liikakasvuun)

  Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen kestopigmentointia.


Kaunispigmentointi kotihoito-ohjeet

 

 Kestopigmentointien hoitaminen kotona on tärkeää. Näitä ohjeita noudattamalla ihon paraneminen on nopeampaa, vältät mahdolliset infektiot ja lopullinen väritulos on tavoitteiden mukainen.

x      Pigmentointi tulos näyttää n. viikon verran 50%-70% tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, ”hilseilee”, kuolleen ihosolukon mukana pois. Niin kauan, kun parantumisvaihe kestää, täytyy välttää saunomista, kuumia pitkiä suihkuja ja hikoilua. Myös meikkaamista vältetään pigmentointi alueilla, jotta iho saisi olla mahdollisimman rauhallisena. Kutina on normaalia parantumisprosessissa. Rapsuttaminen on ehdottomasti kielletty! Pigmentti lähtee rupien mukana muuten ja lopputuloksesta saattaa tulla läikikäs ja epätasainen. Ethän siis raavi, etkä nypi rupia pois!

x      Kulmien pigmentoinnin jälkeen seurataan loppupäivän ajan, että alkaako iho ”hikoilemaan” (kudosnestettä tihkuu ihon pinnalle). Jos tulee pieniä pisaroita, niin ne pyyhitän kevyesti kostealla puhtaalla vanulapulla pois. Jos iho on kuiva jo heti pigmentoinnin jälkeen ja kotona näyttää edelleen kuivalta, se on normaalia, mutta ehdoton kielto rasvaukselle!

 

x      Silmänrajauksien yhteydessä esiintyy muita pigmentointi alueita näkyvämpää turvotusta, joka kestää päivästä kahteen. Pienimuotoiset verenpurkaumat ja näärännäpyt ovat myös mahdollisia. Suosituksena olisi, että pariin päivään ei pigmentointi aluetta kasteltaisi. Sen jälkeen saa normaalisti kastella, mutta varottava pyyhkeellä kuivaamista/hinkkaamista pigmentoiti alueella. Niin kauan, kun on rupea, ei saa käyttää silmämeikkiä. Ehdoton kielto rasvaukselle!

 

x      Huulien pigmentoiti saattaa laukaista huuliherpeksen, siihen taipuvaisille. Oireiden ilmaantuessa, ole vuorokausi (24H) kastelematta huuliasi, äläkä mene yleisille paikoille tulehdusriskin vuoksi. Tämän jälkeen aloita herpekseen tarkoitettua voiteen käyttämistä. Jos sinulla on herkkä taipumus huuliherpekseen, kannattaa syödä ennaltaehkäisevä kuuri ennen pigmentointia (reseptilääke).

 

x      Pigmentointien jälkeen käsitellyt alueet saa tarvittaessa suojata aurinkovoiteella.

  MUISTA; Pigmentoinnin jälkeen syntyvää hilseilyä ei saa raapia/irroittaa

 

 

 
Voit kysyä myös hemmotteluhetkiä polttari- synttäri, babyshowereihin, suunnitellaan yhdessä hemmotteleva kokonaisuus!