kAUNISHEHKU

HYVINVOINTIA JA KAUNEUTTA

HYDRAFACIAL:


Kivuliaat ihon puhdistukset ovat historiaa!!

Hydrafacial on meillä! Näitä hoitoja sinun on ehdottomasti kokeiltava!!

"Jos haluat kuulaan, puhtaan ja raikkaan ihon kivuttomasti ja nopeasti, niin valitse HydraFacial."

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Se on kotoisin USA:sta ja tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa.


Mihin HydraFacial™ -hoitojen tehokuus perustuu?


HydraFacial™ on menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset  valko -ja mustapäistä ja imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekylaarisessa muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Menetelmä on kehittyneempi versio ihon kuorinnoista ja kasvohoidoista.

Laitteessa on tehokas alipaineimu, jonka avulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, lika, ihon eritteet, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. 

HydraFacial™ -hoitojen tehokkuus piilee sen patentoiduissa HydroPeel™ -hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen, kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen.

Hoitotiivisteissä on käytetty ainoastaan turvallisiksi todettuja ainesosia.
Kertakäyttöisten HydroPeel™ -hoitokärkien ansiosta hoito on hygieeninen, sillä jokaiseen hoitoon vaihdetaan omat hoitokärkensä. FDA- ja CE-hyväksytyn laitteen valmistaja on Edge System (Los Angeles).


Millaiselle iholle hoito sopii?

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle. Laitteella voidaan hoitaa: epäpuhdasta ihoa, ”tukkoista” ihoa, juonteita, hienoja pintaryppyjä, kiinteytystä ja kirkastusta kaipaavaa ihoa sekä pigmenttimuutoksia.

Milloin HydraFacial -hoitoa ei voida tehdä?

Hoitoa ei suositella raskaana oleville eikä  myöskään imettäville henkilöille. Tietyt iho- ja perussairaudet (mm. aktiivinen herpes, psoriasis, tarttuvat ihosairaudet, vaikea akne, ekseemat, tyypin 1 diabetes ja HIV) ovat este hoidolle. Hoitoa ei tehdä myöskään asiakkaille joilla on viimeisen vuoden sisällä ollut aknelääkitys tai muu ihoon vaikuttava lääkitys. Hoitoa ei tehdä, jos hoidettavalle alueelle on kahden viikon sisällä tehty karvanpoistoja, tiettyjä kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja tai, jos iho on palanut auringossa. Lisäoptiona käytettävän LED -valohoidon esteenä ovat valolle herkistyvä lääkitys ja epilepsia.


HydraFacial hoidot:

Hydrafacial™ Signature™ -kasvohoito (sis. kuorinta, puhdistus, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys)  97,00/30min


Hydrafacial™ Signature™ selälle (sis. kuorinta, puhdistus, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys sekä tehoaineiden imeytys). 97,00/ 30min

Kivuton ihonpuhdistus.Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava laitehoito. HydraFacial kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen teknologia kuorii, tyhjentää mustapäät sekä syöttää tehoaineet syvälle ihoon. 
Hydrafacial™Clarifying™ -hoito : syväpuhdistava kasvohoito (sis. lisäksi GlySal-happoampullin sekä LED-valohoito)

Kivuton ihonpuhdistus. Ainoa Ihohoitomenetelmä joka samanaikaisesti puhdistaa, kuorii, tyhjentää ihohuokoset mustapäistä, sekä syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Erittäin loistava hoito epäpuhtaalle ja kirkastusta kaipaavalle iholle. 137,00e / 45min


 HydraFacial Age Refinement™ aikuiselle iholle, lisänä led -valohoito

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito, korjaa ikääntymisen merkkejä. Aina pigmenttimuutoksista juonteisiin hyödyntäen Glysal happokuorintaa sekä Dermabuilder pedtidiampullia, hyuluronia, A ja E vitaminia Hydrafacial ampulleissa. Hoitoa täydennetään Led-valohoidolla. Samanaikaisesti kuorii, puhdistaa ja kiinteyttää. 167,00 /90min

Platinum ™ -sis. kaikki lisäoptiot sekä Perk™-hoidot.

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito, korjaa ikääntymisen merkkejä. Aina pigmenttimuutoksista juonteisiin hyödyntäen Glysal happokuorintaa sekä Dermabuilder pedtidiampullia, hyuluronia, A ja E vitaminia Hydrafacial ampulleissa. Hoitoa täydennetään Led-valohoidolla. Samanaikaisesti kuorii, puhdistaa ja kiinteyttää. Lisäksi led valohoito, kasvolymfa sekä dekoltee hoito. 273,00 /90minKESTOPIGMENTOINNIT

Kestopigmentointia kulmiin karvatekniikalla, jossa jokainen karva piirretään kulmiin erikseen. Tällöin voi tehdä kokonaan uudet kulmat, tai täydentää kulmia, jolloin saadaan todella luonnollinen lopputulos aikaiseksi.


Kestopigmentointia kulmiin sumutekniikalla, hellävarainen ja kevyt pigmnetointi. Sopii kaikille ihotyypeille myös rasvaiselle iholle. Lopputuloksena tulee luonnollinen ja pehmeä. Puuterimainen lopputulos.

 • Kestopigmentoinnit kulmiin

 • Kulmien kestopigmentointi (sis  täytekerran 1-2 kk sisällä) 350e


 • Kulmat sekä perus eyelinerit yhteishintaan 550e, 

Hintoihin kuuluu täydennyskerta 1-2 kuukauden päästä, jolloin viimeistelemme kulmat ja rajaukset


 • 3. täydennyskerta 70-100e riippuen kuinka paljon täydennystä alue vaatii. Oma tekemät pigmentoinnit. Mikäli haluat vahvennusta muualla tehtyihin, katsomme ne aina tapauskohtaisesti. En osaa sanoa vahvistukselle hintaa ilman että näen vanhan pigmentoinnin ensin.

Kun haluat luonnolliset kulmat ja helpotusta arjessa. Olet aina huolitellun näköinen.


Kun tulet kestopigmentointiin, on hyvä välttää kahvia, teetä, tupakkaa tai muuta verenkiertoa edistäviä aineita. Pigmentoinnit jälkeen 10 päivän ajan kestopigmentointi aluetta ei saa kastella eikä pestä. Pigmentoinnissa väri tasoittuu ja vaalenee 2-3 astetta tulevien viikkojen aikana, täydennyskerran jälkeen vasta näkee lopullisen lopputuloksen.

 

 

TAFFY laitteen yksinkertaisuus herättää asiakkaiten keskuudessa ihmetystä ja uteliaisuutta. Asiakkaamme ihastelevat kulmakarvojen ja silmien rajauksien täydellistä muotoa. Monet asiakkaamme, katsoessaan TAFFYa hoidon aikana, kysyvät usein: "Missä on johto? Onko tällä laitteella laturi? Missä?".
Niin, TAFFY on pelkästään käsilaite, jota ei tarvitse ladata sähköllä, ja sen ainoana moottorina toimii koulutetun, TAFFY Sertifikaatin saaneen kosmetologin käsi.

TAFFY laitteella aikaansaatu karvan muoto ja tuloksena uudet kulmakarvat, tihennetyt tai muotoillut – lopputulos uskomattoman realistinen. Monet naiset ihmettelevät esitteestämme tai netistä löytyviä kuvia ja soittavat perään, kysyäkseen niiden todenperäisyyttä.

Kuva: Ennen pigmentointia- keskimmäinen huhtikuussa -16 juuri tehtynä- oikealla tammikuun alussa -17Useat asiakkaamme kysyvät TAFFY menetelmän kestopigmentoinnin kestävyyttä. 
Kestopigmentointimme kestää noin 3 vuotta.Väriaineet, jotka tarjoamme, ja joita olemme käyttäneet jo yli 10 vuotta, täyttävät kaikki EU:n vaatimat laatusertifikaatit. Yleisesti ottaen kestopigmentoinnin kestävyyteen vaikuttavat monet tekijät, käytetystä menetelmästä huolimatta.

TAFFY menetelmä on lähes kivuton ja niin hellä, että jopa heti hoidon jälkeen iholla ei esiinny kiristystä eikä turvotusta. Muutama päivä hoidon jälkeen iho saattaa tasaisesti hilseillä, kun toisilla menetelmillä iholle tulee tummempia ja vaaleampia läiskiä.


Labina kestopigmentointi silmien rajauksiin

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla kestopigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä. Ennen pigmentointiin menoa kannattaakin tutustua kestopigmentoijan edellisiin kestopigmentointitöihin, jotta tiedät mitä odottaa.

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä. Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvä lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden kahden kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta, ja se kuuluu yleensä kestopigmentoinnin kokonaishintaan. Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään. Kestopigmentointi ei vaadi erityistä hoitoa pigmentoidun alueen parannuttua. Käsittelyn jälkeen pigmentoiduissa kohdissa saattaa ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä, turvotusta ja rupea. Meikkausta tulisi välttää ensimmäisinä pigmentoinnin jälkeisinä päivinä. Viikon ajan on lisäksi syytä välttää aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua.

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla:

 

 • puudutusaineallergia

 • sokeritauti

 • verenohennuslääkitys

 • verenvuotoitauti

 • Raskaus ja imetys (Itse pigmentoinnin teko on turvallista ja tuotteet joita käytetään ovat turvallisia, mutta jos alue tulehtuu voi tulehdus siirtyä sikiöön tai imetyksen välityksellä lapseen.)

 •  flunssa tai muu tulehdus

 •  herpes

 • hiv

 •  hepatiitti

 •  keloidi(taipumus arpikudoksen liikakasvuun)

  Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen kestopigmentointia.


  MUISTA; Pigmentoinnin jälkeen syntyvää hilseilyä ei saa raapia/irroittaa