KAUNISHEHKU
KAUNEUTTA JA HYVINVOINTIA

HENKILÖKUNTA & YHTEYSTIEDOT


 

  

JALKATERAPEUTTI & SKY-KOSMETOLOGI MILJA PREJA
Omistaja

Olen Milja, ja olen valmistunut Mikkelin ammattikorkeakoulusta jalkaterapeutiksi vuonna 2015. Valmistumisen jälkeen olen tehnyt töitä niin terveyskeskuksessa kuin myös yrittäjänä hoitoloissa.
Teen jalkahoitoja terveydelliset näkökohdat huomioiden. Toivonkin aina, että asiakas lähtee tyytyväisenä sekä rentoutuneelta ja mahdolliseen kipuun apua saaneena.
Myöhemmin kouluttauduin kosmetologiksi ja valmistuin toukokuussa 2022. Palveluihini kuuluu myös monipuolisesti eri kauneudenhoitopalveluita. Erityisen kiinnostunut olen tekemään jalkahoitojen rinnalla kasvohoitoja, etenkin Hydrafacial-hoitoja.
milja.preja@gmail.com / p. 045 2185861


SKY-KOSMETOLOGI & RIPSITEKNIKKO UNNA VILJAKAINEN
Yrittäjä

Olen Unna, ja olen valmistunut kosmetologiksi keväällä 2021. Teen monipuolisesti erilaisia hoitoja, ja palveluvalikoimaani kuuluu mm. ripsienpidennykset, kasvohoidot ja sokeroinnit.
Pääsääntöisesti keskityn ripsienpidennyksiin, joista minulla onkin jo muutaman vuoden kokemus. Ensimmäisen ripsienpidennyskoulutuksen kävin marraskuussa 2018, jonka jälkeen olen käynyt useissa lisäkoulutuksissa.
Työssäni olen tarkka ja rauhallinen, ja pyrin aina siihen, että asiakas lähtee hoidoistani tyytyväisenä ja rentoutuneena.
unnakarita@gmail.com / p. 044 3303447
Kuvia töistäni löydät Instagramista @beautybyunna tai Facebookista @kosmetologiunnaviljakainen


SKY-KOSMETOLOGI PIIA ARKONSUO
Yrittäjä
(hoitolalla sopimuksen mukaan)

Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden päästä hetkeksi hemmoteltavaksi. Rakastan työtäni ja toivon, että viihdyt hoidoissani.
Kauneudenhoitoala ja ihonhoito kokonaisuudessaan on suuri intohimoni, haluan pitää itseni ajan hermoilla. Pyrin käymään säännöllisesti alan messuilla ja koulutuksissa, jotta pystyn palvelemaan asiakkaitani monipuolisesti.
Voit unohtaa arjen kiireet, ja viettää aikaasi nauttien erilaisista hoidoista. Muiden kosmetologin hoitojen lisäksi valikoimaani kuuluu kestopigmennoinnit. Teen niin kulmia, silmienrajauksia kuin huulia.
piia.arkonsuo@gmail.com / p. 044 3707487