kAUNISHEHKU

HYVINVOINTIA JA KAUNEUTTA

Tervetuloa sivuillemme!


 


Kauneus- ja terveyshoitola Kaunishehku sijaitsee Hausjärvellä Oitissa, tunnelmallisessa hoitolassa tarjoamme asiakkaillemme hemmotteluhoitoja sekä terveyttä edistäviä hoitoja.

Hoidoissamme pääset rentoutumaan ja ottamaan hetken itsellesi, jokainen hoito on yksilöllinen ja hoidot toteutetaan juuri sinun toiveidesi ja tarpeittesi mukaan!


Kaunishehku tarjoaa palvelumenussaan mm. seuraavat ihanat hoidot: 


kasvohoidot, erilaisia jalkahoitoja, kuperankynnen oikaisuhoito podofix menetelmällä, syylänhoito, yksilölliset varvas ortoosit, käsienhoidot, kestolakkaukset, parafiinihoito, kestovärjäykset: ripset ja kulmat, Yumi Lashes -kestotaivutus, Yumi Brows -kulmien laminointi, sokerointi, vahaus,suihkurusketus, kestopigmentoinnit, lasten ja nuorten hemmotteluhoitoja sekä hemmottelupaketteja. Palveluihin pääset tutustumaan tarkemmin palvelut ja hinnasto kohdasta.


 

 AJANKOHTAISTA:


Opiskelijan tarjous(viikko 16)

O.P.I gelcolor kestolakkaus
23e

Kestolakkauksella saat siistit ja huolitellut kynnet. Kestolakka  kovetetaan LED-lampulla. Siinä missä tavallinen kynsilakka kestää virheettömänä vain muutaman päivän, kestolakkaus pysyy kynsissä parista viikosta jopa kuukauteen

Lakkausta voi kokeilla myös kertaluontoisestiHuom! Viikko kohtaiset tarjoukset ovat aina sen viikon ajan mikä tarjouksessa mainitaan.


Alla myös muutkin edut opiskelijan hoidoista.

Kaikki jotka tulevat käymään opiskelijan hoidoissa ovat mukana huikeassa arvonnassa. Eli varaa aika mieleiseen palveluun opiskelijalle 22.3- 30.4  väliselle ajalle. Arvonta suoritetaan kävijöiden kesken perjantaina 30.4 klo 16. Muista kumminkin että palkinto tulee lunastaa/käyttää viikolla 18 jolloin opiskelija on viimeistä viikkoa harjoittelussa!

Arvonnan voitto on hemmottelupaketti opiskelijan tekemänä ja tähän kuuluu minimanic käsienhoito, peruskasvohoito sekä kuumakivi hieronta!


Pääset ajanvaraukseen: https://timma.fi/kaunishehku

 

Facebook- sivuiltamme löydät lisää kuvia ja ajankohtaisia juttuja! Blogia pääset lukemaan täältä http://kaunishehku.blogspot.com

 


Muista ottaa myös seurantaan Instagram tilimme: @kaunishehku


Myös lahjakortit! Mahdollisuus myös naisteniltoihin, kootaan yhdessä sopiva sisältö.

 

 

 


Hoitosarjana kasvohoidoissa Juliette Armandin Elements. Näistä myös laadukkaat kotihoito tuotteet

Hoitolastamme myynnissä:

 

  • Hoitolassa myös WENNBERG magneettiripsiä!! Varaa sovitusaika!
  • O.P.I n tuotteita kuten, käsiravoja, kynsinauhaöljyä ja kynsilakkoja.
  •  Peclavus jalkarasvat
  • Paese sarjan huulipunat ja huulikiillot
  • Yumi Lashes sarjan ripsiseerumi
  • Vartalokakut:

Tiesitkö että vartalokakut ovat Luonkosin itse  valmistamat ja käsintehdyt sekä täysin 100% kotimaista luonnonkosmetiikkaa. 

Delicious vartalokakku on tehty luonnollisista raaka-aineista, jotka tuovat elämääsi ja arkeesi luksushetkiä. 25,00e/kpl.

Celebrate-vartalokakun kaunis kimalle antaa kevyen kultaisen sävyn iholle. Käytä tuotetta erityisesti säärille, decolteelle ja käsivarsille tuomaan kimalletta sekä korostamaan rusketusta – voit myös sipaista kakusta kimalletta korostamaan poskipäitäsi! 28,50e/kpl

Innocent vartalokakku on tehty 100% luonnollisista raaka-aineista eikä siihen ole lisätty tuoksuja. Tämä hellävarainen vartalokakku hoitavaa ja ravitsee ihoasi, tehden siitä ihanan pehmeän ja kimmoisan. 25,00/kpl

Tervetuloa ostoksille! 


 

 

 

 

 

29454