KAUNISHEHKU
KAUNEUTTA JA HYVINVOINTIA

KASVOHOIDOT

Valikoimastamme löydät perinteiset kasvohoidot, hemmottelevat hoidot sekä tehokkaammat laitehoidot. Jokainen hoito toteutetaan asiakkaan ihon tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 Kasvohoidoissa käytämme kreikkalaista Juliette Armand - ihonhoitosarjaa, sekä ranskalaista Payot-ihonhoitosarjaa, joiden kotihoitotuotteita meiltä löytyy myös myynnistä.Basic - peruskasvohoito

 

sis. Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, seerumi, naamio ja hoitovoide

 

83€

Detox - epäpuhtaan ihon kasvohoito

sis. Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja hoitovoide

62€

Timanttihionta

Tehokas, mutta hellävarainen laitteella tehtävä ihon kuorinta. Voidaan yhdistää myös toiseen hoitoon (+28€)  Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, seerumi, naamio ja hoitovoide

58€

Deluxe - täydellinen kasvohoito

sis. Pintapuhdistus,  timanttihionta, kasvojen höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio & silmänympärysnaamio, hieronta, seerumi ja hoitovoiteet.

99€

Hydrafacial Signature - kasvohoito

sis. kuorinta, ihohuokosten puhdistus ja tehoaineiden imeytys

97€

Hydrafacial Clarifying - syväpuhdistava kasvohoito

sis. kuorinta, happokuorinta, ihohuokosten puhdistus, LED-valohoito ja tehoaineiden imetytys

137€

Hydrafacial Age Refinement - kasvohoito aikuiselle iholle

sis. kuorinta, happokuorinta, ihohuokosten puhdistus, valitsemasi tehoampulli, LED-valohoito ja tehoaineiden imetytys

167€Hydrafacial - mikä se on?

HydraFacial™ on  ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia,  joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset valko -ja mustapäistä ja imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekylaarisessa muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Menetelmä on kehittyneempi versio ihon kuorinnoista ja kasvohoidoista.

Laitteessa on tehokas alipaineimu, jonka avulla imetään ihosta kerääntynyt meikki, kuollut ihosolukko, lika, ihon eritteet, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön.

HydraFacial™ -hoitojen tehokkuus piilee sen patentoiduissa HydroPeel™ -hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa hoidon tehokkuuden. Kertakäyttöisten HydroPeel™ -hoitokärkien ansiosta hoito on hygieeninen, sillä jokaiseen hoitoon vaihdetaan omat hoitokärkensä.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle. Laitteella voidaan hoitaa epäpuhdasta ja tukkoista ihoa, juonteita, hienoja pintaryppyjä, kiinteytystä ja kirkastusta kaipaavaa ihoa sekä pigmenttimuutoksia.


Hydrafacial lisäpalvelut:

Kasvolymfa on Hydrafacial-laitteen alipaineella tehtävä rentouttava, kosmeettinen lymfahieronta kasvoille ja kaulalle. Hoidolla pystytään poistamaan kuona-aineita sekä turvotusta.

GlySal-happokuorinta on tehokas glykoli- ja salisyylihappoa sisältävä kuorinta, joka irrottaa kuolleita ihosolukkoja, häivyttää ihon juonteita ja pigmenttimuutoksia, auttaa epäpuhtauksien poistamisessa sekä estää tulehduksia, bakteereiden toimintaa ja ihon ärsytystä. Happokuorinta valitaan kolmesta eri vahvuudesta yksilöllisesti oman ihon tarpeiden mukaan. Suosittelemme happokuorinnan yhdistämistä HydraFacial™ -hoitoon erityisesti, jos ihossa on runsaasti epäpuhtautta/tulehtuneita näppyjä, sillä se tehostaa ihon puhdistamista merkittävästi.

LED-valohoito on turvallinen, ihoa luonnollisesti uudistava sekä kivuton hoitomuoto. Ledeillä voidaan hoitaa aknea, juonteita ja ryppyjä, ihon punoitusta (couperosa ja ruusufinni) sekä valovaurioita. Eri värisillä valoilla on eri aallonpituus ja ne vaikuttavat ihossa eri tavoin. Punainen valo lisää kollageenituotantoa ja nopeuttaa solujen uudistumista, ja sinisen valon antibakteeriset ominaisuudet hoitavat epäpuhdasta ihoa.  LED-valohoidon voit ottaa lisäpalveluna minkä tahansa kasvohoidon yhteyteen.

Boosterit ovat tehoampulleja, joita voidaan imeyttää Hydrafacial-laitteella ihoon tuomaan lisätehoa hoitoon. Dermabuilder-booster tasoittaa juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon väriä ja rakennetta. Britenol-booster häivyttää pigmentaatiomuutoksia sekä kirkastaa ihoa.
Milloin Hydrafacial -hoitoa ei voida tehdä?

Hoitoa ei suositella:

  • Raskaana oleville tai imettäville. 
  • Jos sinulla on aktiivinen herpes, psoriasis, tarttuva ihosairaus, vaikea/aktiivinen akne, ekseema, tyypin 1 diabetes tai HIV
  •  Jos sinulla on viimeisen vuoden sisällä ollut aknelääkitys tai muu ihoon vaikuttava lääkitys. 
  • Jos hoidettavalle alueelle on kahden viikon sisällä tehty karvanpoistoja, voimakkaita kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja tai jos iho on palanut auringossa. 
  • Lisäoptiona käytettävän LED -valohoidon esteenä ovat valolle herkistyvä lääkitys ja epilepsia.