KAUNISHEHKU
KAUNEUTTA JA HYVINVOINTIA

HENKILÖKUNTA & YHTEYSTIEDOT


 

JALKATERAPEUTTI & SKY-KOSMETOLOGI MILJA PREJA

Omistaja

Olen Milja, ja olen valmistunut Mikkelin ammattikorkeakoulusta jalkaterapeutiksi vuonna 2015. Valmistumisen jälkeen olen tehnyt töitä niin terveyskeskuksessa kuin myös yrittäjänä hoitoloissa.Teen jalkahoitoja terveydelliset näkökohdat huomioiden. Toivonkin aina, että asiakas lähtee tyytyväisenä sekä rentoutuneelta ja mahdolliseen kipuun apua saaneena.

Myöhemmin kouluttauduin kosmetologiksi ja valmistuin toukokuussa 2022. Palveluihini kuuluu myös monipuolisesti eri kauneudenhoitopalveluita. Erityisen kiinnostunut olen tekemään jalkahoitojen rinnalla kasvohoitoja, etenkin Hydrafacial-hoitoja.
milja.preja@gmail.com / p. 045 2185861
SKY-KOSMETOLOGI & RIPSITEKNIKKO UNNA VILJAKAINEN
Yrittäjä

Olen Unna, ja olen valmistunut kosmetologiksi keväällä 2021. Teen monipuolisesti erilaisia hoitoja, ja palveluvalikoimaani kuuluu mm. ripsienpidennykset, kasvohoidot ja microblading-kulmat.
Pääsääntöisesti keskityn ripsienpidennyksiin, joista minulla onkin jo muutaman vuoden kokemus. Ensimmäisen ripsienpidennyskoulutuksen kävin marraskuussa 2018, jonka jälkeen olen käynyt useissa lisäkoulutuksissa.
Työssäni olen tarkka ja rauhallinen, ja pyrin aina siihen, että asiakas lähtee hoidoistani tyytyväisenä ja rentoutuneena.
unnakarita@gmail.com / p. 044 3303447
Kuvia töistäni löydät Instagramista @beautybyunna

KOULUTETTU HIEROJA EIJA PIITULAINEN
Yrittäjä

Olen Eija, ja olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2014. Valmistumisen jälkeen toimin 6 vuotta hierojana. Palasin hetkeksi tekemään taloushallinnon konsultin töitä, joita ennen olin tehnyt. Kaipasin asiakastyötä, jossa saan olla ihmisten kanssa.
Teen klassista hierontaa ja urheiluhierontaa. Hieronnalla pyrin lievittämään kiputiloja lihaksissa ja rentouttamaan kehoa jännityksistä. Teen myös kinesioteippauksia. Työni teen iloisella ja pirteällä otteella sekä parhaani mukaan auttamaan asiakasta.
piitueija@gmail.com / p. 050 4109 560

SKY-KOSMETOLOGI PIIA ARKONSUO
Yrittäjä
(hoitolalla sopimuksen mukaan)

Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden päästä hetkeksi hemmoteltavaksi. Rakastan työtäni ja toivon, että viihdyt hoidoissani.
Kauneudenhoitoala ja ihonhoito kokonaisuudessaan on suuri intohimoni, haluan pitää itseni ajan hermoilla. Pyrin käymään säännöllisesti alan messuilla ja koulutuksissa, jotta pystyn palvelemaan asiakkaitani monipuolisesti.
Voit unohtaa arjen kiireet, ja viettää aikaasi nauttien erilaisista hoidoista. Muiden kosmetologin hoitojen lisäksi valikoimaani kuuluu kestopigmennoinnit. Teen niin kulmia, silmienrajauksia kuin huulia.
piia.arkonsuo@gmail.com / p. 044 3707487